Mancomunitat de la Conca d'Òdena

Mòdul de Cuina.

Cuina

En aquest mòdul els alumnes aprenen a elaborar plats inclosos en les ofertes culinàries (menús curts, etc.) segons les necessitats i característiques dels clients, tenint en compte els sistemes, procediments i normes per aconseguir els objectius de rendibilitat i qualitat fixats, organitzant i desenvolupant així mateix les activitats relacionades amb la preparació i posada a punt de la seva àrea de treball, els equips, materials, eines, estris, matèries primeres i productes.

Al llarg del curs aprendrem diferents continguts:

     - Diferents àrees.

     - Instal·lacions: maquinària, bateria i utensilis: diferents tipus, les seves característiques i qualitats.

     - Innovacions tecnològiques en la cuina .

     - Normes de manteniment  (neteja i desinfecció) en l´ús dels equips i locals.

     - Organització interna de la cuina: diferents partides i les seves activitats.

     - Relació de la cuina amb els altres departaments.

     - Personal de cuina i les seves funcions, segons categoríes professionals.

     - Realitzar l´organigrama del departamento de cuina.