- Determinació de necessitats. Procediments e impresos de sol·licitud, comandes, inventaris.
- Recepció de mercaderies: sistemes de control de qualitat.
- Prevencions sanitàries en la recepció de matèries primeres.
- Sistemes d´emmagatzemar i criteris d´ordenació.
- Causes de pèrdua o deteriorament de gèneres per deficient manera d´emmagatzemar.
- Control d´exsistències : documents a utilitzar. Determinacions de consums.
- Control de qualitat en els processos d´aprovisionament i magatzematge d´existències.
- Sol·licitar les mercaderies que siguin necessàries per a cobrir les exigències de la producció.
- Realitzar el control d´existències.
NUTRICIÓ I DIETÈTICA
- Alimentació i nutrició.
- Contingut calòric dels aliments.
- Dieta, concepte, tipus.
LES VERDURES, HORTALISSES I LLEGUMS
Hortalisses
- Classificaió segons la varietat.
- Propietats nutritives.
- Estacionalitat. Cultius en hivernacle i cultius ecològics.
- Les hotalisses “ baby”.
- La presentació comercial segons el tractament.

Herbes aromàtiques i altres vegetals
Herbes aromàtiques, espècies, conceptes, conservació i utilització.
Fongs i bolets
- Principals espècies comestibles.
- Estacionalitat.
- Principals espècies cultivades.

Tècniques de manipulació en cru de vegetals. Deteriorament per deficient manipulació
- Conservació en cru dels vegetals. Mètodes i equips.
- Estris per a la seva preparació.
- Neteja d´estris de treball.
Preparar hortalisses crues, utilitzant diferents tècniques de manipulació.
- Confecció de complements decoratius.
- Neteja i desinfección.
PEIXOS I MARISCS
Peixos
- Peixos, definición.
- Classificació segons hàbitat i factors nutritius.
- Tècniques de manipulación en cru.

Moluscs, crustacis i mariscs
- Conceptes i classificacions.
- Principals esècies.
- Tècniques de manipulació en cru.
CARNS, AUS I CAÇA
Carns
- Concepte. Diferents espècies de carn.
- Diferents denominacions segons l´edat.
- Factors que intervenen em la qualitat.
- Propietats nutritives.
- Manipulació en cru.

Aus, concepte. Principals aus de corral i les seves peculiaritats.
- Manipulació en cru.
- Productes derivats.
La caça, definició, principals espècies (de ploma i de pèl)
-Tècniques de manipulació i preparación en cru
-Sistemes de conservación
-Estris a utilitzar per a la seva preparación
-Preparació de carns en cru utitlizant diferents tècniques de manipulació